Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetarian Chili
50 min
Vegetable Soup
35 min
Barley and Tomato Salad
45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Pasta Primavera
50 min
Tofu Stew
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min