Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
350.9 mg
Protein
8.4 g
Kalori
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
6.6 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
55.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tofu Stew
30 dk
Butternut Squash and Ginger Soup
35 dk
Kabocha Sage Risotto
40 dk
One-Pot Barley and Vegetables
1sa 10 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Borscht
25 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Butternut Squash Coconut Curry
40 dk
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1sa 5 dk
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 dk