Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
veya 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 1006.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grisons Barley Soup
55min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Potato Gratin
1h 10min
Salted Herbs
15 min
Creamy pea soup
40min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Lentil and spinach soup
50 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min