Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
veya 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 1006.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smooth cauliflower soup
50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Clam Chowder
55 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Salted Herbs
15 menit
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h