Cihazlar ve Aksesuarlar
Dukkah eggs with asparagus and feta
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1285.4 mg
Protein
36.8 g
Kalori
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Yağ
59.1 g
Lif
8.2 g
Doymuş Yağ
13.9 g
Karbonhidrat
20.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chocolate and prune Easter eggs
1óra 5p
Beetroot salad
10p
Chopped vegetable salad
10p
Fish and mixed vegetable parcels
1óra 15p
Sardines in parcels with green bean salad
1óra
Penne with mussels
1óra 5p
Sicilian prawn salad
40p
Prawn salad with avocado dressing
35p
Banana sorbet
5p
Superfood salmon salad
1óra 5p
Fruit and nut muesli
10p
Steamed greens with lemon feta
20p