Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 867.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Mediterranean vegetable bake
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Salmon en croute
50min
Harissa lamb with green couscous
40min
Filo spinach slice
55min
Linguine with salmon and herbs
25min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.