Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 440.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Parsnip and bean mash
25 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Florentine potato cakes
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.