Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 440.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min