Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 256.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Fresh fennel salad
10 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min