Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Karbonhidrat
- 43.4 g
- Yağ
- 129.2 g
- Doymuş Yağ
- 60 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1583.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Indonesian white spice paste
35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min