Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 185 g
- Kalori
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 106.7 g
- Doymuş Yağ
- 67.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 750.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Umami paste
5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5 Min
Chimichurri
5 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min