Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 637.4 mg
Alternatif tarifler
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1hod. 15min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Banh mi pizza
2h 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Poached eggs using blade cover
30min