Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1843.3 mg
Alternatif tarifler
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Prawn noodle curry
10min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Asparagus and saffron risotto
35min
Christmas tiramisu
24h 20min