Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 79 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Beef stock paste
3sa
Easy lamb hotpot
2j
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Poached eggs using blade cover
30 min