Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 64.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Risotto verde (TM6)
30min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1óra 10p
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Palak paneer
45 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5sa 40 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1óra
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Summer dahl
35 min