Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 64.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Silverbeet dahl
8h 40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min
Celery leaf gremolata
5 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min