Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 692.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Prawn and saffron arancini
25h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min