Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 692.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and mango salad
35min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Lamb tikka with spicy eggplant
Değerlendirme yok
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Chipotle bean and corn salad
40min