Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 1348.2 mg
Alternatif tarifler
Paella
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Asparagus and broad bean salad
25 min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 min
Zingy avocado and lime dip
10 min