Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 1348.2 mg
Alternatif tarifler
Tuna poke bowl
1 Std.
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min