Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 764.6 mg
Alternatif tarifler
Walnut and blue cheese shortbread
1hod. 20min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1hod. 45min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1hod. 10min
Raspberry mini clafoutis
30min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min