Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Croque Madame
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Tomato passata
1h 40 min