Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Poached eggs using blade cover
30 min