Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Braised Lamb Shanks
3óra 35p
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Salsa verde
5 Min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Chilli with corn bread
50min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min