Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Beef and beer pie
1h 40min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Buffalo chicken wings
45 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min