Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Venison Wellington
3h 30min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Roasted banana affogato
29h
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min