Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 17.2 g
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Garlic and White Bean Stew
50min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min