![Lentil and Pancetta Stew Lentil and Pancetta Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A6E6E8C-ABD8-4571-ABC5-D45B536CC586/Derivates/58ABAD79-95EF-4061-9D4D-ECAB5818B8C3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 17.2 g
Alternatif tarifler
Red Lentil Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 dk
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 dk
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 dk
Chickpea soup with spinach
40 min
Tuscan Bean Soup
50 dk
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 dk