Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g fresh coriander leaves
veya 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
veya 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scrambled Tofu
20 min
Miso Ramen
30 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Lemongrass Chicken Soup
50 menit
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Umami Soup
1j 20 menit
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 menit
Aloo Gobi
20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Tofu scramble
25 min