Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g fresh coriander leaves
veya 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
veya 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Curry Fish
35 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Tofu stew
30 Min
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Yasai Yaki
25min
Tofu Balls
35 Min
Kimchi stew
30 Min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min