Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g fresh coriander leaves
veya 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
veya 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso Soup with Vegetables
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Tofu stew
30min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Fruit and Sago Pudding
50 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20 Min
Curry Fish
35 Min