Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 300 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
veya ¼ küp et bulyon - 200 g krema
- 1 tk hardal
- 30 g su
- maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış, süslemek için
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Bal Peteği Şekerlemesi
1 Std. 30 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Fındıklı Biscotti
1 Std. 30 Min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 Min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40min
Tavuk Bulyon
45min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min