Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 600 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
veya ¼ küp et bulyon - 200 g krema
- 1 tk hardal
- 30 g su
- maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış, süslemek için
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2u. 20min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Pancar Salatası
15 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Mantarlı Risotto
40 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min