Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
100 g subeyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1954.9 mg
Protein
49.3 g
Kalori
4756.2 kJ /
1136.8 kcal
Yağ
84.1 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
41.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1sa 20 dk
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
30 dk
Mini Burger
2sa 40 dk
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Kremalı Viski Likörü
15 dk
Bellini Kokteyl
5 dk
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3sa 45 dk
Margarita
10 dk
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 dk
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1sa 35 dk
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2sa