Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kuzu
- 2 tk tuz
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 dal nane, sadece yaprakları
- 1 adet chili biberi, parçalara bölünmüş
- 100 g zeytinyağı
- 1500 g kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g su
Polenta ve Brokoli
- 135 g tane mısır (patlamamış), kuru
- 80 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 600 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- sıcak su, polentayı pişirmek için (gerekirse)
- ¾ tk tuz
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 4756.2 kJ / 1136.8 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 84.1 g
- Doymuş Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 1954.9 mg
Alternatif tarifler
Armutlu ve Salatalıklı Detoks İçeceği
5 Min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Somon Tartar
10min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 godz. 10 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Tempura Sebzeler
40min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Armutlu ve Elmalı Detoks İçeceği
10min