Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kuzu
- 2 tk tuz
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 dal nane, sadece yaprakları
- 1 adet chili biberi, parçalara bölünmüş
- 100 g zeytinyağı
- 1500 g kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g su
Polenta ve Brokoli
- 135 g tane mısır (patlamamış), kuru
- 80 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 600 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- sıcak su, polentayı pişirmek için (gerekirse)
- ¾ tk tuz
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 4756.2 kJ / 1136.8 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 84.1 g
- Doymuş Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 1954.9 mg
Alternatif tarifler
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 godz. 10 min
Chialı Tavuk Burger
1 godz. 10 min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1 Std.
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.