Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 993 kJ / 238 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3sa 15 dk
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 dk
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min