Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre doux
- 100 g de pineau des Charentes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, de bouchot
- 100 g de crème fraîche
- 3 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à la crème et au vin blanc
45 dk
Rognons de veau au xérès
25min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules à la basquaise
55 min
Moules à l'escabèche
24h
Piquillos à la morue
1sa 30 dk
Merlu à la galicienne
45 dk
Mouclade charentaise
40min
Moules à la bretonne
55 min
Moules au citron
40min
Moules au curry
40min