Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Marmites de la mer
45 Min
Rillettes aux deux saumons
40 Min
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Terrine de poisson
1 Std.
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de poulet à l'estragon
24h