Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Rillette de sardine au citron
5 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Rillettes aux deux saumons
40 menit
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Pain de saumon et poireau
1 godz. 15 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 menit
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Pain de saumon
1j 20 menit
Terrine de poisson
1h