Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Zucchini sous-vide
30min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min