Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min