Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g Erdnussöl
veya 15 g Sonnenblumenöl - 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 15 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
veya 70 g Weißwein - 100 g Sojasauce
- 80 g Wasser und 1 EL für die Stärke
- 10 g Reisessig
- 5 - 10 g frischer Ingwer, fein gehackt
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 Sternanise (siehe Tipp)
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g Champignons, frisch
veya 100 g frische Shiitakepilze - 300 g Brokkoli
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ¾ - 1 TL Maisstärke
- Sesam, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1633 kJ / 389 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Bouillabaisse
1h 25min
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30min
Asiatischer Reisnudelsalat mit Huhn
1h 20min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Boef Stroganoff
50min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min.