Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g Erdnussöl
veya 15 g Sonnenblumenöl - 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 15 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
veya 70 g Weißwein - 100 g Sojasauce
- 80 g Wasser und 1 EL für die Stärke
- 10 g Reisessig
- 5 - 10 g frischer Ingwer, fein gehackt
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 Sternanise (siehe Tipp)
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g Champignons, frisch
veya 100 g frische Shiitakepilze - 300 g Brokkoli
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ¾ - 1 TL Maisstärke
- Sesam, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1633 kJ / 389 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kokoscurry mit Huhn
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Coq au vin
3 Std.
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min