Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
veya 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 435 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer Cocktail mit pikanten Mini-Cheesecakes
3h 40min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Pikante Riebelgrießtaler
2h 55min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Lachs-Tatar
5 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min