Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
veya 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 435 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Bouillabaisse
1h 25min
Negroni
5min
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1h
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1h 40min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Caesar Salad mit Huhn
50min