Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
veya 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Coq au vin
3h
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 Std. 20 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.