Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
veya 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 Std.
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Artischocken sous-vide
50 dk
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3hod. 45min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 Std.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Pappardelle al Ragù
4 Std.
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min