Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2u. 25min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1hod. 20min
Pappardelle al Ragù
4 Std.
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1hod. 50min
Sous-vide Apfel
1hod. 15min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min