Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1u. 50min
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Fruchtiges Pulled Pork
9u. 10min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Salzburger Bierfleisch
6 Std. 50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min