Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Ossobuco sous-vide
13h
Steinpilze sous-vide
30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min