Risotto de espárragos al azafrán

Risotto de espárragos al azafrán

4.0 57 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 35 g de cebolla en juliana
  • 350 g de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 60 g de vino blanco
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
    1 sobre de azafrán molido
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 20 g de mantequilla
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 627 mg
Protein 8.7 g
Kalori 1766 kJ / 422 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 68.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...