Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1h 15min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Farci charentais
2h
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1 Std.
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min