Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hollandaise sauce
- 15 g water
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 225 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salmon, asparagus and rice
- 30 g fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only
- 1 lemon, zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 340 g asparagus or broccoli florets, trimmed
- 450 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 672 mg
Alternatif tarifler
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Simple steamed salmon
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Portuguese green eggs
50min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min