Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 8 cuisses de lapin
- 10 g de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 720 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de moutarde à l'ancienne
- 1000 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2334.4 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 820.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1h
Poulet basquaise
50 min
Tomates farcies à l'ancienne
1h 25 min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Lapin à la provençale
1h
Truites meunières aux pignons en persillade
50 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Navarin d'agneau
1h 15min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30 min.
Joues de bœuf au cidre
3h 15min