Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 8 cuisses de lapin
- 10 g de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 720 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de moutarde à l'ancienne
- 1000 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2334.4 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 820.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux câpres
45 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
Navarin d'agneau
1h 15min
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Endives au jambon
1h 15min
Lapin à la moutarde
1h