Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3300 kJ / 788 kcal
- Protein
- 73 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Riz cantonais
30 Min
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Petit salé aux lentilles
55min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 Min
Filet mignon à la provençale
55min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min