Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'huile d'olive
- 140 g d'oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4221.3 kJ / 1006.8 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 32.8 g
- Sodyum
- 574.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Porc au caramel
45min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Rougail aux chipolatas
50min
Colombo de porc aux légumes
45min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min