Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 700 g de seiche, détaillée en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1048.5 kJ / 249.5 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 981.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamar à la piperade
35 Min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 godz. 35 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Encornets à la provençale
55min
Sauté de veau aux olives
1 Std.