![Petits pois à la française Petits pois à la française](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ccebaee-5ee9-409b-828a-01f8afe8959e/Derivates/01fae002-885d-4c42-8f04-2b224b3d590b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Potée de légumes
1h 30min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min