Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Pot-au-feu de légumes
55 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min