Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 60 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Zitronensaft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Oregano, getrocknet
veya ½ TL Thymian, getrocknet - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Gemüse-Fischeintopf mit Messerabdeckung
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Asturische Fischsuppe
35min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 Std.
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min