Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Meersalz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 3 Fleischtomaten, geviertelt
- 400 g Lammfleisch, zart, in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Curry
- 5 - 10 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1427 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Hack-Linsen-Eintopf
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Bohneneintopf
1 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Orientalische Linsensuppe
30min
Lammragout
1 Std.