Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mangold-Joghurt-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Mangold-Blätter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 500 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
Köfte und Butter-Chili-Sauce
- 160 g Kichererbsen, getrocknet
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 25 g Olivenöl
- 580 g Wasser
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
- Mehl zum Bemehlen der Köfte
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2703 kJ / 645 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 Std. 30 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h