Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 103 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2 Std.
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Bulgurpilaw mit Fenchel und Kräuterdip
1 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.