Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 103 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2h
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min