Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Langkornreis
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Eier
- 3 EL Zitronensaft
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Auberginenpüree
30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 Std. 10 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5min