Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Noahs süße Suppe - Aşure
11 godz. 20 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 godz.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min