Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 godz.
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15min
Pilaw-Reis
40 min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.