Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1556 kJ / 368 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2 Std.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Risotto lotte et lard
50 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Lieu jaune au curry rouge
45 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min