Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
veya 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Tarte au parmesan et légumes frais
1 godz. 20 min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Sacristains aux olives et au romarin
1 godz. 20 min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min