Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, pelé coupé en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés, 10 g pour les ramequins
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filets de saumon frais, coupés en dés
- 2 gros œufs
- 60 g de gruyère râpé
- 400 g d'eau
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de moutarde forte
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2187 kJ / 525 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flans vapeur aux épinards
40 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Terrine épinard-brocoli
4 godz. 45 min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1h 20min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 godz.
Flans saumon-courgette
1 godz.
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 godz.
Cake épinard-ricotta
55min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 godz.