Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut in halves
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground dried ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g red lentils
- 800 g crushed tomatoes, canned
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 422.6 mg
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil Soup
40min
Moroccan Bean Soup
45min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Indian vegetable curry
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Lentil moussaka
2h 20min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min