Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g red lentils
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1011.9 kJ / 241.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 57.8 mg
Alternatif tarifler
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 dk
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 dk
Danish Split Pea Soup
1sa
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1sa
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Chickpea Soup with Spinach
40 dk
Spiced Moroccan lentil soup
40 dk
Iranian Vegetable Stew
1sa 30 dk
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 dk
Red Lentil Soup
40 dk