Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27.3 mg
Alternatif tarifler
Diane sauce
20 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Basil oil
10 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Crème anglaise
15 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min