Cihazlar ve Aksesuarlar
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
27.3 mg
Protein
6.5 g
Kalori
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Yağ
7.6 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
105.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix creating something incredible
92 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beer and chilli peanut clusters
1sa 25 dk
Gin and tonic drizzle cake
1sa
Chai tea
15 dk
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 dk
Homemade cheese slices
1sa 15 dk
Sage and buckwheat stuffing balls
1sa 10 dk
Vegan parmesan shards
3sa 55 dk
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1sa 45 dk
Cheat's sourdough
74sa
Sunflower and sesame seed bread rolls
1sa
Mick's ciabatta rolls
21sa 20 dk
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk