Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27.3 mg
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25j 20 menit
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26hod. 25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1j
Steamed orange puddings
1j 25 menit
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2j
Brandy custard (TM6)
15min